16. og 17. juni 2017, fem år etter at de satte Vestlandet på hodet i 2012, inntok Mods Viking Stadion på nytt. Til sammen har de over tre konserter solgt over 60.000 billetter, og nå er det Oslo Spektrum som står for tur, en intim-arena sett i forhold.

9. desember får du gjenhør med et knippe klassiske låter: 'Tore Tang', 'Me To Går Alltid Aleina', 'Meg Må Du Hilsa På', 'Revansj!', 'Eg Vil Hjem', 'Belinda', 'Eg E Så Forelska, Bare I Nått og mange fler.

"For fem år siden var det naturlig nok mange som tvilte på at dette ville gå", sier Morten Abel om stadion-happeningen i 2012.

"I år var det ingen tvil, den første konserten ble solgt ut på noen minutter. Oslo er en ny utfordring, vi vil tilbake til å ta sjanser og prøve noe ingen tror at vi kommer til å få til."

- Mange tror at Mods er et rent Rogalands-fenomen", sier manager Arne Svare.

- Men statistikken fra de tre stadion-konsertene viser at folk kommer fra hele landet for å oppleve Mods live. Tore Tang er spilt mer enn 6 millioner ganger på Spotify, like mye som for eksempel Lys og Varme, Forelska i Lærern og Splitter Pine til sammen. Det klarer ikke Stavanger sånn helt på egen hånd", fortsetter han.

Det kommer ikke til å skorte på rogalendinger i Spektrum, både fastboende tilflyttere og de mange, mange som liker tanken på en langhelg i hovedstaden i begynnelsen av desember, med Mods og Morten Abel som trekkplaster.Billettene er i salg fra torsdag 21. september.