Har du fulgt med på band som Dropkick Murphys og Flogging Molly de siste årene, har muligens navnet Skinny Lister poppet opp her og der. De britiske folk-rockerne har bygget seg opp en stor fanbase, basert blant annet på vanvittig energiske liveshow og spilleglede.

Skinny Lister er ikke noe standard britisk folkband. De er faktisk ikke standard på noe vis. Den London-baserte sekstettens sound tok form da Dan Heptinstalls folkperler fikk i seg en solid dose høylytt, løssluppen festmusikk.Siden har bandet vært på stadig nye eventyr, med konserter i Land Rovere, turnering på båt, opptredener på resturantbord, i hotellheiser og på parkeringsplasser, og – ettersom albumutgivelsene sendte dem på veien i Europa, Japan og USA – på headlinerturneer og som oppvarmere for Frank Turner samt nevnte Flogging Molly og Dropkick Murphys.

I fjor kom bandets tredje fullengder «The Devil, The Heart & The Fight», deres mest ambisiøse og fullendte utgivelse så langt. Det er en reinspikka rockeplate, med punka energi og elementer fra 80-tallspop som Adam Ant og Kate Bush strødd utover folklerretet. «The Devil, The Heart & The Fight» byr på klassiske, romantiske Skinny Lister-folkballader side om side med episke rock-shanties og inderlige, Dexys-aktige hyllester til fans de har møtt på veien.Skinny Lister er det villeste festbandet du noen gang vil møte, dansende blant publikum og crowdsurfende på kontrabassen til baren.

Med seg har de også Beans on Toast, en levende legende i Londons live-scene.

Billetter er i salg nå.