Foto: Pernille Wangsmo

«I Wanna Take You Away Now» er første singel ut fra det kommende og særs etterlengtede andrealbumet fra gutta, og følger singelen «The King of Cape» fra 2015.

- Låten, skrevet av Bjørn, handler om den naive, fryktdrevne impulsen som slår de fleste av oss i møtet med uvisshet og fare. Sammen med resten av albumet er den mikset og produsert av Anders Bjelland ved Broen Studio i Bergen, forteller de til Musikknyheter.no

- Det gjenstår noen småting før alt er ferdig, men vi er veldig fornøyd med albumet som kommer til våren. Uttrykket har utviklet seg i takt med oss og det har virkelig blitt spennende låter som gleder oss til å vise frem. Vi legger i disse dager en plan for en turné i forbindelse med release, sier bandet.Alfred Hall består av Bjørn og Hans Thomas fra Drammen, og ble startet opp i 2012. Førstesingelen «So Bright» banet vei for duoen og satte standarden for det Spellemannsnominerte debutalbumet «Wilderness» fra 2013. Alfred Hall har spilt på Ja Ja Ja Berlin,Midem-festivalen, Hovefestivalen, by:Larm og Øyafestivalen, vært listet på NRK P3 flere ganger, og fått fabelaktige anmeldelser på debutalbumet.

Alfred Hall slipper alstå nytt album våren 2018.