Fans av Tool og A Perfect Circle har ventet på dette i årevis! Dette blir deres første konsert i Norge på 18 år siden konserten på den sagnomsuste Quartfestivalen i 2000. Bandet er nå aktuelle med den nye singelen "The Doomed", og deres nye album forventes å bli lansert i 2018. Det blir deres første album på 14 år!

A Perfect Circle ble startet av Maynard James Keenan (Tool, Puscifer) og Billy Howerdel (Ashes Divide) i 1999, og består også i dag av James Iha (The Smashing Pumpkins), Matt McJunkins (Eagles of Death Metal, The Beta Machine) og Jeff Friedl (The Beta Machine, Devo).”Å få A Perfect Circle ut på veien føles nesten litt uvirkelig siden samtlige bandmedlemmer er med i andre band som Tool, The Smashing Pumpkins, Eagles of Death Metal med fler som alle turnerer aktivt og har fulle kalendere. Det er 18 år siden sist alle hadde fri, var samlet og i tillegg satte Norge på turnélista, og det tar fort 18 år til neste gang også. Er nesten en ”once in a lifetime”-opplevelse”, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Vi har fått tak noen eksklusive billetter til konserten i Oslo Spektrum 6. juni, allerede før billettene legges ut for slag fredag denne uken. De kan bli dine om du vet svaret på dette spørsmålet:

Frontmannen, Maynard James Keenan, er nok best kjent som vokalist i Tool, men i tillegg til A Perfect Circle fronter han også et tredje band. Hva heter det?