Foto: Simen Løvgren


Det sørlandsbaserte bandet Shan slipper i dag en ny singel som følger opp debutsingelen Stay som ble sluppet i mars tidligere i år. Don't Wait (For Me) er andre singel fra bandet og er sjette låt på den kommende debutplata Confessions som slippes i januar 2018.

Albumet Confessions er en reise i unge sinns funderinger over både kjente og så langt fremmede erfaringer,og musikken gjenspeiler en nysgjerrighet som strekker seg både bakover og fremover i tid. Don't Wait(For Me) omhandler en av de mange vanskelige dog utbredte konfliktene som tilværelsen byr på og føyer seg dermed fint inn i denne tematikken.

Confessions ble spilt inn i Kongshavn Studio, sammen med produsent Bjørn Ole Rasch, som har jobbet som komponist, arrangør og utøvende musiker med blant andre Secret Garden, Sissel Kyrkjebø og Annbjørg Lien,og med tekniker Roald Råsbergbak spakene under både innspillingsprosess og mastring. Christer André Cederberg har mikset og produsert.

Pianist Johan J. Bakken har selv følgende å si om albumet:
- Vi har jobbet lenge med låtene, og fokusert på at alle i bandet har fått den plassen de behøver – både i lydbildet men også som kunstnere og komponister. Det er deilig å endelig skulle dele med verden det vi har lagt så mye energi i!

Fredag om en uke kommer bandet med musikkvideo til Don't Wait (For Me), men i mellomtiden kan du sjekke ut singelen her: