I dag slapp superstjernen «All The Stars» sammen med Top Dawg-kollega SZA.

Låten blir en del av det kommende prosjektet «Black Panther: The Album», som Lamar og Anthony «Top Dawg» Tiffith har kuratert i forbindelse med den kommende Marvel-filmen «Black Panther». Albumet inneholder både musikk som er laget for filmen og som er inspirert av filmen.

Lamar og Tiffith har samarbeidet direkte med regissør Ryan Coogler på albumet. Dette er første gang Kendrick Lamar har laget musikk til en film, og det er også første gang Marvel integrerer helt nye låter i en av sine filmer.

De involverte har følgende å si om samarbeidet:

Jeg er beæret over å jobbe med en så utrolig artist som har vært så inspirerende, og som har de samme kunstneriske temaet som i filmen. Jeg kan ikke vente til at verden skal få høre hva Kendrick og TDE kommer med, sier Coogler.

"Marvel Studios 'Black Panther er fantastisk, fra skuespillerbesteningen til regissøren. Størrelsen på denne filmen viser et godt ekteskap mellom kunst og kultur. Jeg er virkelig beæret over å bidra med min kunnskap om å produsere lyd og skrive musikk sammen med Ryan og Marvels visjon, sier Lamar.I 2017 slapp Kendrick albumet “DAMN”, som ble en av fjorårets aller største suksesser med i overkant av to milliarder streams totalt. Albumet toppet også en rekke kåringer av 2017s beste album.

Med syv Grammy-priser under beltet inntar Top Dawg Entertainment-rapperen, Kendrick Lamar, Europa med THE DAMN. TOUR våren 2018. Turneen er produsert av Live Nation og stopper innom 11 land. Det hele starter på 3Arena i Dublin (Irland) 7. februar, deretter går turen videre til UK, Tyskland, Frankrike, Belgia, Danmark, Norge og Sverige.

THE DAMN. TOUR etterfølger hans kritikerroste fjerde album DAMN. (Top Dawg Entertainment/Aftermath/Interscope Records), som debuterte på førsteplass på Billboard 200. Dette er tredje gang Kendrick tar denne topplasseringen, og albumet har til dags dato solgt over 2,3 millioner og blitt streamet over 400 millioner ganger. DAMN. inneholder 14 låter, som tar for seg kontroversielle og dagsaktuelle temaer.

Kendrick Lamar har tidligere levert to fantastiske konserter i Oslo, på Sentrum Scene i 2013 og Øya i 2015, og imponerte både publikum og anmeldere. Nå er det bare å begynne å glede seg til en av dagens største og mest aktuelle rappere tar turen tilbake 2. mars og spiller på Telenor Arena.