I samband med at Indie Recording og alive Music i samarbeid med folka bak Tons of Rock, arrangerar Indie Nights (Vol.2) laurdag 20. januar har vi akkurat fått vite at headlinar Gehenna må trekke seg.

Pressemelding frå alive Music:
Det er utrolig trist å måtte meddele at Gehenna har måttet trekke seg grunnet komplikasjoner som gjør at de ikke kan komme til Oslo. MEN på kort varsel og som plaster på såret har vi vært så heldige og fått black metal-bandet ORDER til å stille opp! (med medlemmer fra Mayhem, Cadaver og Gluecifer). ORDER ble dannet i 2013 av Manheim (ex-Mayhem), Billy Messiah (ex-Mayhem/Coackroach Clan), Anders Odden og Rene Jansen (Cadaver). Da Rene Jansen døde i 2014 av leukemi tok Stu Manx fra Gluecifer over bassen.

ORDER opplever allerede stor interesse og støtte fra undergrunnen og debutalbumet, Lex Amentiae” kom ut på Listenable Records den 28. juli 2017. Albumets tittel, Lex Amentiae, kan oversettes til galskapens lov og referer til hvordan mennesker som setter tro over fakta,
mennesker som ikke bryr seg om - og i noen tilfeller avskyr - viten, velger autoritære ledere, som er blindet av religion eller ideologi”, sier Manheim om albumets tittel.

Dette er den andre klubb-kvelden av det dei håpar blir ein lang serie av månedlege klubbkvelder på Krøsset i Oslo. Målet er å få samla bra folk til ein bra kveld med god musikk, DJ's, quiz, platemarknad mm.