Foto: Olav Areklett Vikingstad

Gypsy er første singel fra den kommende plata som heter Ain’t No Shame.

F​riendship ​er en powertrio der trommeslageren er frontfigur. Bandet ble startet i 2010​, og består i dag av Fredrik Skalstad på trommer og vokal, Sander Eriksen Nordahl på gitar og Martin Morland på bass​. Musikerne i Friendship har alle tidligere lang fartstid fra ulike prosjekter med både plateutgivelser og turnévirksomhet. Musikken til Friendship tar utgangspunkt i rock, med innflytelse fra blues og soul.



Bandet tok navnet Friendship etter de norske pionerene i Junipher Greene, som ga ut albumet Friendship i 1971. I januar 2015 varmet også Friendship opp for Junipher Greene på Rockefeller i Oslo.

Friendship debuterte i 2011 med en 7" singel (oransje og håndnummerert opplag på 300), og slapp i november 2014 sitt debut album på vinyl og digitalt. Nå er oppfølgeren, Ain’t No Shame spilt inn​. Innspilling og miks er gjort av Christian Engfelt. Noen av gjestemusikerne på plata er Rohey Tallah (Rohey), Axel Skalstad (Krokofant, Rune Your Day, Chili Vanilla), André Roligheten (Rune Your Day, Gard Nilsen's Acoustic Unity, Trondheim Jazz Orchestra) og Jørgen Mathisen (Krokofant, Gard Nilsen, Kjetil Møster).

Singelen feires med konsert på Mono onsdag 14. februar.