Hollow Hearts ble etablert i desember 2016 og har på kort tid gitt ut singlene «Into The City» / «Sing, Sing, Sing» og «Losing Heart», gjennomført to turnéer samt spilt inn sitt debutalbum. Våren 2018 er det duket for utgivelse av debutalbum og norgesturné! I dag kjører musikknyheter.no en eksklusiv premiere på den vakre, nye singelen «Down To The Wire».

Låta er spilt inn i Store Studio i Bodø sammen med Are Simonsen. Den gis ut på Westergaard Records 23. februar som digital singel, og er siste smakebit før Hollow Hearts slipper sitt debutalbum, «Annabelle», 16. mars.
«Down To The Wire» er en ærlig og naken framstilling av å «gå seg fast» i livet, og kampen om å komme seg videre. Karakteren i låta «gjør opp regnskap» for hvem hun er og hva livet har gjort henne til.

I løpet av 2017 gjennomførte bandet to turnéer som inneholdt flere stoppesteder i Nord-Norge, blant annet Tromsø, Bodø, Henningsvær og Alta, samt større byer som Oslo, Bergen og Trondheim. På relativt kort tid har de utviklet et godt renommé, og gjort seg synlige som et av bandene å følge med på i 2018.Hollow Hearts inne på topp 10 over årets mest spennende debutanter