Foto: Hanne Cathrin Olsen


17 år gamle Hannah Emilie Grung alias HALIE ble tidligere i år stemt frem som en av de ti mest lovende, nye norske artistene for 2018 her på Musikknyheter.no. Med én singel ute, Echo, og en kritikerrost scenedebut på Vill Vill Vest i fjor høst ble hun raskt booket til flere festivaler i år, deriblant Bergenfest og by:Larm.

I dag er Halie ute med sin andre singel - Youth - og i kveld fremfører hun den i sin aller første TV-opptreden hos Skavlan!

Skavlans artist-booker Annika Forsberg sier til Bergens Tidende at det er uvanlig at en så fersk artist får opptre hos dem.

- "Skavlan" er programmet der superstjerner som Rihanna og Kelly Clarkson kan dukke opp. De har aldri tidligere gitt scenen til en artist som er på et så tidlig stadium i sin karriere som 17-åringen fra Bergen. Det er helt uvanlig. For bare to uker siden så jeg henne live på en musikk-konferanse i Norrköping, og jeg ble «blown away» fra første stund. Jeg tok straks kontakt med managementet hennes. Det skal bli veldig spennende å følge hennes karriere, sier Forsberg.

Lytt til stjerneskuddet fra Bergen her: