I've had enough of you er andre singel fra Kosmik Boogie Tribes tredje album We're Not Here To Fuck Spiders. Albumet slippes 6. april på Rural Rebel Rock.

Kosmik Boogie Tribe bor i Gamlebyen i Oslo og har medlemmer fra The Good the Bad and the Zugly, Lonely Kamel, Backstreet Girls, Mormones etc etc..
Albumet er mikset av Anders Møller og har gjesteopptredener fra Hans Petter Baarli og Torgeir Waldemar.

Bandet har gitt låten undertittlen "Browsing For Atlantis" og Morten Lunde gir følgende kommentar:

–The Aquarian conspiracy. Illusions for middle class psyche and body" Barna til Manson forvandla hippiedrømmen om til ett mareritt, men fremdeles finnes det etterlevninger som går rundt og holder på steiner de tror kan kurere kreft. Vår venn har lite til overs for en fyr som til stadighet påstår at han "ser" gjennom han og gir han steiner som skal gjøre auraen fargerik. Dra til hælvette som om det finnes lissom.

Vi ba Morten om å fortelle noen stories fra studio, og ikke minst bakgrunnen for albumtittelen:

– Den nye plata til Kosmik Boogie Tribe blei spilt inn med Anders Møller bak spakene mandag 10. og tirsdag 11 juli 2017. Studioet var Sub Sonic Society og som på de forrige to albumene starta vi med første låt på plata. Vi gjorde kompet på side A dagen etter og side B blei eksekutert dagen før nesten helg.
En liten forklaring: bortsett fra noen tekststrofer og musikalsk småplukk har vi alltid låtarrangement, skivetittel og låttitler klare da vi går i studio. Det blir litt som å bestemme settliste for kveldens gig. Ha dramaturgien klar om du vil.

– På mandag satte jeg som vanlig på radioen etter å ha stått opp fra lang rockehelg og fikk frivillig med meg en oppsummering av gårsdagens Spillemann/kvinne/hen-prisutdeling, og der blei det nevnt at det nærmeste mann hadde kommet skandale var at en dude fra ett band som hadde en hit eller to engang hadde sagt han var drita. Fra scena. Oh my. KBT er ikke noe skandaleband og har ikke noe ønske om å være det, men det er vel ikke til å stikke under en stol at det lille store bandet vårt har vokst opp på en tid før babygulrøtter, yogatimer, fjelluft og hummus sto på rideren. Vi liker pubben vår og vi liker tanken på at èn dag kan vi kanskje investere i en nepalesisk åker. Vi er slike som fremdeles veit hva ett patentsmørbrød er. Og lungemos.

– Vi var jo forresten i studio litt flere dager enn de nevnt over - det blei lagt vokal og gitarpålegg som i de soloene som ikke blei gjort der og da de to første dagene. Og vi hadde besøk av Norges kvasseste boogiemonstergitarist (H P Baarli) Da kokte det i studio. Anekdotene mye sterkere enn brennevinet. Og da vinylkutter-Tor kom inn rundt den tiden folk står i kø på E6 så velta det rundt inne i hodene våre mens vi satt og hørte på Petter'n smelte Orangen med Angus-SG'n sin, høye på SSL4000-lyd og noe gategreier bare Hunter S. Thompson skreiv om.

- Min gamle kompis Baarli la først den planlagte gitarsoloen på sistelåta Piss, Punk & Pie - Ode To Knighty, Macka & Dean, låta som handler om ett solid ønske om ikke å misse akkurat DEN konserten og da det var gjort så fant han fram sin indre Pete Wells og slidet seg igjennom We've Got The Cash - More Than A Fistful More. Resten er vanlig KBT-historie. Ikke så interessant bortsett fra at vi fremdeles tenker vårt om den senisk vakre byen Bergen. (begynner å bli gammalt dette nå - og som ikke alle skjønner så er det jo bare elsk og ikke hat, sant! vi har nå en og annen tjommi vi omgås)

- Nå er vi superhappy med å bli med på nysatsningen til Fysisk Format, nemlig Rural Rebel Rock (records) og gleder oss sykt til at flere enn "halve" Melbournes befolkning skal høre rocken vår. Noen av oss var der for litt sia og ga bort masse skiver, bare ikke si det til plateselskapsjefen, eller, tror det går bra.

- Å, ja, tittelen...We're Not Here To Fuck Spiders. Ingen aner hvor den kom inn. Eller jo, sein natt. Men vi veit at uttrykket betyr å få noe gjort og det er det vi har gjort. Ny plate. Grattis til oss. Nei faen. Ny låt. Skiva kommer 6. april og dagen etter spiller vi på Cafè Mono.

– Det kan jo nevnes at kidden på coveret er selveste Zugly selv!