En av verdens fremste blues-stjerner besøker Norge til høsten! Gitaristen, sangeren og låtskriveren Joe Bonamassa har spilt flere utsolgte konserter her i landet, og er en liveartist i en egen klasse. Fredag 28. september kan store og små blues- og gitarentusiaster oppleve amerikaneren live i Oslo Spektrum.

Joe Bonamassa har lang fartstid som profesjonell musiker, og fortsetter å imponere publikum verden over. Gitartalentet startet sin karriere som 12-åring, ved å åpne for legenden B.B. King i 1989. Tross sin relativt unge alder (40 år), har han i tillegg rukket å spille med artister som Buddy Guy, Steve Winwood, Eric Clapton og Stephen Stills. Bonamassa har også flere jern i ilden, som Keeping the Blues Alive Foundation, hvor han jobber for å fremme og bevare blues-arven for generasjonene fremover.

Den produktive og ettertraktede artisten har 15 studioalbum og en rekke live utgivelser bak seg, og spiller rundt 150 konserter verden over hvert år. Han er medlem av supergruppa Black Country Communion, og har et meget suksessfullt samarbeid med Beth Hart. Sistnevnte har resultert i de fabelaktige platene «Don't Explain» (2011) og «Seesaw» (2013), og ikke minst kritikerroste «Black Coffee» fra januar 2018.

I mai slipper Joe Bonamassa livealbumet «British Blues Explosion Live», hvor han byr på musikken til Eric Clapton, Jeff Beck og Jimmy Page. Som om ikke det var nok er hans neste studioalbum, den etterlengtede oppfølgeren til «Blues of Desperation» (2016), planlagt til september 2018.

Med seg til Norge har gitarhelten håndplukkede musikere i verdensklasse, og den fantastiske liveartisten vil glede publikum med både ny musikk og eldre publikumsfavoritter. Her blir det garantert rift om billettene også denne gangen!