Sjelden ser man at spillested og artist kler hverandre like bra som her, når den karismatiske frontfiguren i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose gjester selveste Last Train for en skikkelig godbit av en konsert i den psykedeliske rockens kjærtegn!

Uffe Lorenzen er kjent som den karismatiske vokalisten og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har vært aktiv i den danske musikkscenen siden slutten av 80-tallet, og fikk et virkelig gjennombrudd med kultbandet Baby Woodrose, som både vant P3-prisen i hjemlandet, og spilte på Orange Scene på Roskilde to år på rad! I ettertid har han fått et enda større gjennombrudd med legendariske Spids Nøgenhat, som i Danmark ble en nasjonalskatt etter singelen «Lolland Falster» og albumet «Kommer med Fred», som hentet hele to DMA-priser og to Steppulve.Uffe Lorenzen har også gjort en del solokonserter de siste årene, og nå reiser han endelig på sin første større turne sammen med sin tolvstrenger, og tar med det også sin første tur til Norge! Materialet som blir spilt vil bli en herlig miks av låter fra hans soloalbum «Galdmandsværk», Spids Nøgenhat klassikere og utvalgte covere av personlige favoritter fra 60 -og 70 -tallet! ”Et magisk syrebad af følelser” var tittelen i Politikens 6/6 anmeldelse af Uffe Lorenzens solokonsert på Roskilde Festival 2017.

Han spiller på Last Train både lørdag og søndag førstkommende helg. Lørdagskonserten er utsolgt, men det er fortsatt billetter igjen til søndag og vi har fått tak i noen billetter til søndag.

Du kan vinne billetter til deg og en venn om vet svaret på følgende:

Hva heter debutalbumet til Baby Woodrose?