Kacey Musgraves er countryens nye, store stjerne. Hennes ferske album fikk ekstatiske anmeldelser, og det er bare å krysse av 13. oktober med mørkerødt i almanakken for en av årets store konsertbegivenheter.
Med sitt tredje album «Golden Hour» tok Musgraves både et steg i retning popen – og mot superstjernestatus. Den 29-årige texaneren er en storartet låtskriver som besitter en stemme og tryller frem melodier med magnetisk tiltrekningskraft – og med en helt egen signatur. «Kacey Musgraves har vært regnet som den beste nye countrysangeren i moderne tid. Hennes nye album høres ut som en drøm om perfekt pop,» skrev Dagsavisen, som i likhet med anmelderne i Dagbladet, Aftenposten og Morgenbladet nærmet seg euforien i beskrivelsene av Musgraves.

Musgraves toppet nylig plakaten på Country to Country Festival på O2 Arena i London, der hun annonserte at hun ville returnere til Europa for en egen headliner-turné. Det er med stor glede at hun har valgt seg ut Oslo og Sentrum Scene som et av stoppene på veien. «Årets vakreste? Det kan jeg nesten garantere,» skrev Itromsø om albumet. Vi spår det samme i konsertsammenheng!



Billetter i salg fredag 27. april kl. 10.00.