Jason Molina gikk tragisk bort i 2013 , i en alder av kun 39 år. Han etterlot seg en fenomenal og hjerteskjærende sangskatt, og hylles denne kvelden av venner og tidligere medmusikanter i Songs: Ohia og Magnolia Electric Co.

Gjennom hele 16 album, i Songs: Ohia, Magnolia Electric Co. og som soloartist, oppnådde Molina en status som gudebenådet låtskriver og melankolsk melodiskaper av ypperste sort. Molina var en helt spesiell artist med svært dedikerte fans, og mytologien rundt han har bare vokst og vokst – også etter hans død. Molina hadde en særpreget tenor, og både lyrisk og melodisk var musikken som oftest svært mollstemt.

Dette prosjektet er veldig langt fra et tilfeldig hyllestband. Bandmedlemmer og venner fra Songs: Ohia og Magnolia Electric Co. har med seg gjestevokalist Timothy Showalter fra Strand of Oaks, samt forfatteren Erin Osman som har skrevet biografien «Jason Molina: Riding With the Ghost». I tillegg til fantastiske tolkninger av Molinas musikk får vi høre utdrag fra Osmans biografi, og musikerne deler også historier og minner. Jason Molina spilte solo på John Dee i februar 2007, og med Magnolia Electric Co. på Rockefeller senere samme år.



John Dee | Tirsdag 2. oktober. Billetter i salg fredag 25. mai kl. 09.00.