Taking Names slipper i dag sin andre singel for året i form av låten Hands Off. I den sammenheng stilte vi bandet noen spørsmål om blant annet låten og planene for året.

Hør låten og les intervjuet under:Hei! Dere slipper ny låt i dag. Kan dere fortelle litt om den?

- Hei! Hands Off er hands down den feteste låten vi har laget hittil. En hyllest til å gi faen, og bare la folk drive med sitt. Som da Johan Cryuff tente en sigg i pausen under VM-finalen i 1974. No fucks given. Låten er tyngre, mer poppete og mer synthete enn en standard poppunk låt. Og med usedvanlig lite fucks given.

Dette blir andre singelslipp i 2018, hvordan er planene for resten av året? Lov å håpe på et album?

- Ja, album kommer. Men ingen vet når. Først og fremst kan man glede seg til neste singel, som kommer etter sommeren, og i mellomtiden skal vi spille noen konserter, og kose oss som om morgendagen ikke kommer før i over i morgen – ta den lange ruten i Gardnos Meteroittkrater, sjekke ut Jutlamannen på kloss hold, og drikke pils i lærdalstunnelen.

For de som ikke kjenner dere fra før, hvem er Taking Names?

- Vi er et atypisk pop-punk band med middels sterke meninger om ting vi ikke kan noe om. Naive, dumme, late tapere som elsker å spille i band. Vi har en tendens til å dumme oss ut, uten å klare å bry oss for mye om det i ettertid, og skriver musikk som passer godt til både portvin og øl.

Når folk hører ”Hands Off” og innser at de vil på konsert, hvor må de dra?

- De må dra rett til facebook og følge med når vi annonserer neste konsert. Blir noen konserter i sommer, som annonseres snart, også reiser vi rundt i Norge til høsten å lager fest nær deg.