22. juni slippes tre doble og ett trippel-album med konsertopptak fra 1998 og helt frem til fjorårets europaturné med den nye trommisen Tomas Järmyr og gjest Kristoffer Lo.

Som så ofte med Motorpsycho i konsert-modus fokuseres det på improvisasjon og eksperimentering, større kollektiv risiko, låter som gjerne strekkes bortenfor halvtimen og til steder de aldri har vært før.

Alle utgivelsene kommer i begrensede opplag på 180g farget vinyl med CD inkludert og i lekre gatefold-omslag.


Motorpsycho - Roadwork Vol. 1 (2LP)

Limitert utgave på 180g red vinyl, inkludert CD.

Denne ble opprinnelig utgitt i 1999, men har i mange år kun vært tilgjengelig for en drøy slant på bruktmarkedet. Rundt 40 timer musikk ble tatt opp under "Trust Us" turnéen i Europa som startet 6. mai 1998, og allerede her kan man høre hva bandet er kapabelt til når det gjelder utemmet vilje til å utforske sine ytterste grenser.Motorpsycho - Roadwork Vol. 2 (2LP)

Limitert utgave på 180g lys blå vinyl, inkludert CD.

Denne ble opprinnelig utgitt i 2000, men har vært utilgjengelig i flere år og oppnår således friske priser på bruktmarkedet. I 1995 ble Motorpsycho invitert av frijazz-bandet The Source til å dele scene på Kongsberg Jazzfestival. Bandets psykedeliske kraut-prog orientering hadde ikke riktig tatt de inn i jazzen, for ikke å snakke om frijazzen. Men de var klare for en utfordring, og resultatet er et tidlig eksempel på norsk genre-blanding som høres uforskammet frisk ut 23 år etter, og som seinere nærmest skulle bli daglig kost i norsk musikk helt frem til i dag.


Motorpsycho - Roadwork Vol. 3 (2LP)

Limitert utgave på 180g lys grønn vinyl, inkludert CD.
Sort utgave på 180g vinyl, inkludert CD.

Denne ble innspilt på legendariske Paradiso i Amsterdam i november 2002, og har tidligere kun vært tilgjengelig som en del av bandets Haircuts DVD. Den gang med lyd som ble streamet av klubben selv, nå mikset fra bandets egne 24-spors opptak, og således av en helt annen kvalitet. Blant mange høydepunkter finner man sterkt utvidede, fantastiske utgaver av gamle travere som "Hogwash" og "STG", som til fulle viser et band som er mer opptatt av å utforske de ytterste grensene for sine improvisatoriske ferdigheter, heller enn å prøve å gjenskape de detaljerte og ambisiøse pop-arrangementene som hadde dominert de tre seneste platene.

Motorpsycho - Roadwork Vol. 5 (3LP)

Limitert utgave på 180g gul vinyl, inkludert 2xCD.
Sort utgave på 180g vinyl, inkludert 2xCD.

Bandets nye trommis hadde bare vært med i 3 måneder da "The Tower" ble innspilt i mars 2017, og det var et nyladet Motorpsycho som brukte den følgende sommeren til å øve inn store deler av den enorme back-katalogen og til å forberede den kommende høst-turnéen. Kristoffer Lo (gitar, keyboards, vokal) ble hyret inn for større spillerom og fleksibilitet. Vol. 5 følger Roadwork-tradisjonen ved å fokusere på bandets improvisatoriske og eksperimentelle sider, hvor man tar langt større kollektiv risiko enn i studio; strekker ut låter, vrenger de ut og inn og tar de steder de aldri har vært før. Det er en rekke virkelig fremragende utvalg her, plukket av gitarist Snah og trommis Tomas Järmyr fra konserter i Europa høsten 2017.
Miksen er gjort av selveste Andrew Scheps.