Florence + The Machine returnerer til Oslo i 2019, denne gangen for å spille sin første arenakonsert i Norge! Med det splitter nye albumet «High As Hope» i bagasjen er det en glede å annonsere at det populære bandet står på scenen i Oslo Spektrum 12. mars.
Support er Young Fathers.

Forrige gang Florence + The Machine besøkte Oslo var under Øyafestivalen 2015, hvor de leverte det Aftenpostens anmelder beskriver som «Tidløs scenemagi». Konserten fikk terningkast 6 og vokalist Florence Welch trekkes frem som en av vår tids sterkeste popartister. «Florence har stålkontroll på vokalen sin, og med sin energiske og lekne scenepersonlighet hadde hun publikum i sin hule hånd.»

Florence + The Machine har med sine tre første studioalbum, «Lungs» (2009), «Ceremonials» (2011) og «How Big, How Blue, How Beautiful» (2015), trollbundet både publikum og anmeldere. De har gitt oss hits som «Dog Days Are Over», «Shake It Out», «Spectrum (Say My Name)» og sin versjon av «You’ve Got The Love», for å nevne noen.



På fredag slapp det britiske bandet sitt etterlengtede fjerdealbumet «High As Hope», som gjestes av Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr, Kelsey Lu og Jamie xx. Florence beskriver det som: “a pure expression of who I am now, as an artist, and an honest one.” Og det er tydelig at anmelderne liker utviklingen! NRK P3 triller blant annet terningkast 5, og skriver: «en fryd for oss å høre på.»

Florence + The Machine imponerte på Øyafestivalen i 2015,les vår anmeldelse her

Support for kvelden er den kritikerroste skotske trioen Young Fathers, som blant annet vant Mercury Prize for sitt debutalbum «Dead» i 2014. Sist gang de gjestet Oslo var under Øyafestivalen i 2016, hvor de delte scenen med trip hop-legendene Massive Attack. Nå er gruppa aktuelle med det nye albumet «Cocoa Sugar», hvor de gir oss mer av sin unike alternative rap/hiphop, blandet med R&B, pop, dub, industri og elektronisk musikk.

Gjør deg klar for mer tidløs scenemagi og storslåtte hits, når Florence + The Machine gjester Oslo Spektrum i mars!
Billetter i salg fredag 6. juli kl. 10.00.