Foto: Sondre de Flon

Originalt nok er søknaden faktisk puttet på coverarten, og den er faktisk også sendt til SpaceX, sammen med en skikkelig CV og selvfølgelig med låten som vedlegg!

Acres Wild gjorde suksess med EPen Mona i fjor. Utgivelsen lå i toppen på flere Årets beste-lister her hjemme, mens singelen Falling Out Of Love Again la seg fint inn på Spotifys Weekly Buzz-liste globalt.

Det nye materialet viser også et Acres Wild som tar musikken sin i en litt ny retning. Den lavmælte platen låter ettertenksom og hypnotisk, men samtidig konsis. I tillegg klarer man å holde fast på garagepop-preget fra forrige utgivelse. Låtene er bygget opp av cleane gitarer som spiller temaer i loop, i American Football-tradisjon, og alt er spilt inn live.

De nye låtene er innspilt av gitarist Simen Følstad Nilsen (Aiming for Enrike, Honningbarna) og blir bandets andre runde med egenproduserte låter.

Acres Wild slapp debutalbumet sitt i 2016, en plate som fikk stor internasjonal oppmerksomhet og som nådde helt opp til 13.plass på Viral USA-listen!