Mumford & Sons legger ut på verdensturné i forbindelse med det kommende albumet «Delta», som slippes 16. november. Det er en glede å annonsere at det populære bandet besøker Oslo Spektrum 19. mai!

Bandet er aktuelle med singelen «Guiding Light», som denne uka ble listet på P3. Den prisbelønnede London-kvartetten spiller 60 konserter verden rundt på sin «Delta Tour», som strekker seg over 6 måneder. Imponerende 800.000 (!!!) billetter legges ut for salg, og gjør dette til bandets største turné siden de startet for ti år siden. Denne gangen ønsker de også å gi fansen en helt ny opplevelse, med en banebrytende «in the round»-scene plassert midt i salen, så det er bare å glede seg!



Mumford & Sons har hatt en eventyrlig reise siden de slapp debutalbumet i 2010. Da bandet for første gang ble booket til Sentrum Scene i 2013, ble billettene revet bort på få minutter, og konserten flyttet til Oslo Spektrum. Det tok ikke lang tid før arenaen også var utsolgt, og konserten gikk inn i historiebøkene som en av de mest ektefølte og intime konsertene i 2013. Når bandet gjestet Norge i 2016 fylte de nok en gang Spektrum til randen, og det er ingen tvil om at det blir rift om billettene også denne gangen.

Billetter i salg fredag 12. oktober kl. 09.00