Foto: Lado Alexi

I april 2019 har Tokio Hotel vært aktive i hele 15 år og dette feirer de med en helt ny konsertopplevelse som en hyllest til deres fans over hele verden. Med tanke på deres fascinerende karriere så langt, vil konsertene inneholde noen store overraskelser, spesielt for langvarige fans, i tillegg til å inneholde helt nytt materiale fra deres kommende album som blir sluppet i 2019. Den 8. juni spiller de live på Sentrum Scene.

Bandet har helt siden starten av karrieren vært i en konstant prosess med nyskapning og vekst, og deres diskografi består av en rekke internasjonale hits og en personlig reise gjennom deres to musikalske tiår. I 2019 slipper de sitt sjette studioalbum, og sammen med sine fans vil bandet ta et dypdykk i alle sangene deres, helt fra debuten deres i 2015 til den kommende utgivelsen i 2019. Vokalisten Bill legger til: «En magisk opplevelse sist sommer inspirerte oss til å lage dette konsertkonseptet – vi vil spille en helt unik Tokio Hotel setlist for våre fans»Tokio Hotel bestående av Bill, Tom, Gustav og Georg, har aldri gått vekk fra sine kjerneprinsipper med svært personlig låtskriving og åpenhet for nye lydopplevelser. I stedet har de konstant tatt risikoer for å bygge seg opp en enestående karriere. Dette gjelder ikke bare musikken deres, men også på et visuelt nivå, der Tokio Hotel våger å krysse grenser og skille seg ut fra mengden. Kvartetten har blitt internasjonalt kjent for ekstraordinære liveproduksjoner og visuelle mesterverk som fungerer som et lerret for deres fascinerende lydbilde. Spesielt vokalisten Bill er den største kreative kraften i bandet med slående kostymer, fantastiske sceneoppsett og ‘trippy’ lysshow, som alltid overrasker og alltid er vågal på scenen, skriver arrangøren A Comic Soul i pressemeldingen.

Bill, Tom, Gustav og Georg startet sin karriere i den lille hjembyen Magdeburg og stiftet Tokio Hotel, som skulle vise seg å bli et internasjonalt fenomen. Mot alle odds har de mottatt mer enn 110 internasjonale og nasjonale priser, inkludert US MTV VMA Moonman, fem European Music Awards, fire MTV Latin Music Awards, og MTV Japan Music Award. De har solgt flere enn 10 millioner plater over hele verden, og har fått platina i hele 68 land. Det samlet seg også over en halv million mennesker ved Eiffeltårnet for å se Tokio Hotels eksentriske og fantastiske liveshow. Den 8. juni blir det en intim opplevelse vi får servert av Tokio Hotel når de spiller live på Sentrum Scene. Billetter i salg 8. november 10:00 via www.ticketmaster.no.

«Det er sjeldent jeg ser tilbake på karrieren, men når jeg gjør det blir jeg fylt med glede og en nostalgisk følelse. Når jeg ser fremover får jeg en melankolsk følelse, akkurat slik jeg gjorde da jeg var 13 år gammel og satt på rommet mitt og drømte om de store arenaene. Med dette showet skal vi gjøre alt. Det blir en sinnsyk reise.»