Robyn, Skandinavias store popdronning, har nettopp gitt ut det etterlengtede albumet «Honey». 5. februar gjester hun Stavanger konserthus og gjør også en eksklusiv klubbkonsert på USF Verftet i Bergen 6. februar.

Oslo er foreløpig ikke på listen, men Øyafestivalen er med og presenterer konsertene i Stavanger og Bergen (!), så vi vedder hus og hjem på at hun sparer hovedstaden til sommeren og tropper opp i Tøyenparken i august.

Svenske Robyn, født Robin Miriam Carlsson, er en av vår tids mest originale og individuelle artister. Hun debuterte allerede som tolvåring på svensk TV og gjorde internasjonal karriere med låter som "Do You Really Want Me (Show Respect)" og "Show Me Love" på midten av 90-tallet.

I 2005 ga hun ut det selvtitulerte albumet "Robyn", et album som viste en mer moden musiker. Med låter som "Be Mine", "Who's That Girl?" og "With Every Heartbeat" var hun igjen på hitlister over hele verden.I 2010 gikk hun i gang med et dristig prosjekt om å gi ut tre album på et år – og hun gikk ut av det samme året som internasjonal elektropopdronning. Body Talk-samlingen er spekket av hits – og de ble velplassert i stor skala som radiohits, klubbfavoritter og uvanlig populære musikkvideoer. Albumene høstet stående ovasjoner i både norsk og internasjonal musikkpresse og klatret høyt på listene. Hun samarbeidet med stjerner som Snoop Dogg, Diplo samt norske Röyksopp, som hun også har opptrådt live med en rekke ganger.

I 2014 samarbeidet hun med Röyksopp om minialbumet “Do It Again”, som straks gikk rett inn på Billboards albumliste og høstet lovord fra nær og fjern.

Etter åtte års ventetid er hun endelig tilbake. Albumet «Honey» ble sluppet i oktober og har allerede oppnådd stor suksess.

Les vår anmeldelse av Honey her


Hun har bemerket seg som en fantastisk liveartist, laget gåsehudfremkallende poplåter, er en bransjemessig foregangskvinne og et stort forbilde for mange.

Vi gleder oss enormt mye til en unik konsert med Robyn i Stavanger Konserthus den 5. februar – dette blir stort!

Billetter i salg fredag 16. november klokken 10:00