Foto: Mari Strømsbo Gjørv


Som Nova har hun allerede sluppet flere singler og fått bra med spilletid på radio, i tillegg til å gjøre både headlinershows og festivaler, både her hjemme og i L.A. hvor hun bodde i fem år.

Når hun nå re-brander seg selv som Nva (uttales fremdeles på samme måte), er det med låtskriverhjelp fra Hanne Mjøen og Jim Bergsted. Hennes nye single Colorful, viser at hun er nettopp det, en fargerik artist som tør å gå nye veier.

Colorful er et direkte resultat av en telefonsamtale Nva hadde før hun skulle i studio som førte til en søvnløs natt. Da hun kom i studio påfølgende morgen, ble det naturlig å skrive om nettopp dette. Kjærlighet som virker ulogisk for utenforstående, og valgene man tar som nyforelsket par, som de rundt ikke er enige i.

En slags pride-låt for alle de som vet hvordan det er å stå i ilden for valgene man tar og følelsene man har.

- Det har både jeg og flere jeg kjenner måttet stå i på forskjellige måter, og det føles sterkt å kunne synge om noe som mange kjenner seg igjen i. Ingen andre enn du selv vet hvordan kjærligheten til et annet menneske påvirker deg. Det sterkeste med hele låtskriverprosessen var å hvor gira Hanne og Jim ble på å forklare hva som lå meg på hjertet, forteller Nva.