Som 14-åring ble talentfulle Sofia Hyttedalen oppdaget av artisten Alexander «Lovespeake» Pavelich (kjent fra årets Stjernekamp), som raskt satte henne i kontakt med plateselskapet sitt Toothfairy. Etter kort tid endte hun opp som sanger og låtskriver på norske Coucheron sin singel Loud som fikk internasjonal oppmerksomhet via Clash Magazine i tillegg til god omtale i Norge og listing hos NRK P3. I høst ga 17-åringen ut debutsingelen Fake It, som blant annet ble spilt i NRK P3-serien Lovleg og trukket frem av den internasjonale tastemakeren Nothing But Hope And Passion.

Nå har SOFIA igjen vært i studio med den Grammy-nominerte artisten og produsenten Coucheron (Sebastian Teigen) - og resultatet er Follow You.

- Det har vært gøy å jobbe i studio med denne låta. Sebastian er dyktig og enkel å samarbeide med. Det er alltid veldig hyggelig å jobbe med han! Låten begynte som noe veldig annerledes og det er interessant å se hvordan den har blitt. Jeg er veldig fornøyd! Mye av teksten skrev jeg under session, men det er sjelden jeg blir helt ferdig og helt fornøyd da. Jeg tok den opp etter en liten stund og gjorde da noen små endringer på teksten, forteller Sofia til Musikknyheter.no.

- Teksten handler om at jeg tror vi er kalt til et liv i frihet, ikke et liv der vi hele tiden har høye skuldre og er bundet av bekymring og stress. "Låst inne i et trangt rom" er en metafor jeg bruker i sangen.
Løfter vi øynene klarer vi kanskje å se at veien til fred og frihet ikke er så langt unna, sier hun.