Sponset artikkel

I 2010 kom det en ny strømleverandør på banen, nemlig GNP Energy.
GNP Energy fikk Gaselleprisen i 2017 som følge av fremragende drift av selskapet.

Hovedkontoret ligger i Sandefjord, og i tillegg til å levere strøm til nesten hele landet, har selskapet etter hvert også bitt seg fast på det danske, svenske og finske markedet. Gaselleprisen fra 2017 vitner om et selskap i sterk vekst, men GNP Energy slår seg ikke til ro med det. Målet er å kunne tilby billig strøm til absolutt alle i hele landet.

Bli forhandler hos GNP Energy
Som følge av denne ekspansjonsviljen, søker GNP i dag forhandlere til bedrifts- og privatmarkedet. Selv om selskapet er forholdsvis ungt, så har medarbeiderne i dag lang erfaring innenfor kraftbransjen. De nye forhandlerne som søkes behøver nødvendigvis ikke lang fartstid innenfor salg av strøm og kraft, men det sier seg selv at det er nødvendig med erfaring med salg.

Som forhandler hos GNP Energy blir du leder for et team. Du skal derfor kunne motivere dine medarbeidere og ha et sterkt ønske om å skape resultater. Arbeidshverdagen foregår både på kontoret og ute i felten. God arbeidsmoral og struktur er derfor også alfa og omega for en suksessfull forhandler.

Tilgjengjeld kan du se frem til en av de aller beste forhandleravtalene i bransjen med gode provisjoner og porteføljebonus. Alle nye forhandlere får dessuten en omfattende og solid opplæring, slik at man er så godt rustet og forberedt på mulige utfordringer som overhodet mulig.
Hvis du gjerne vil vite mer, så kan du blant annet følge GNP Energy på Facebook.

Erfaring på alle områder
Medarbeiderne hos GNP Energy har lang fartstid innenfor kraftbransjen, blant annet innenfor forvaltning av kraft og rådgivning. Men dette er i seg selv ikke nok for å kunne sikre fornøyde forbrukere. Derfor legger GNP Energy også vekt på brukervennlighet og god kundeservice. Faktisk har GNP Energy en uttalt ambisjon om å være den strømleverandøren i Norge med den aller beste kundeservicen. Og sammen med målet om å levere den billigste strømmen over tid, tilbyr selskapet en uslåelig pakke. GNP Energy bruker ikke millioner på markedsføring på samme måte som de store og veletablerte aktørene innenfor kraftbransjen. Men det finnes ikke bedre reklame enn fornøyde kunder, noe GNP Energy derfor satser umåtelig sterkt på å ha.

Kompetansevirksomheten GNP Energy
Hvis et selskap skal ha fornøyde kunder, så blir man også nødt til å ha fornøyde medarbeidere og ledere. Hos GNP Energy legges alt til rette for at medarbeiderne skal trives på en trygg arbeidsplass med et trygt, positivt og produktivt arbeidsmiljø. Medarbeiderne har gode muligheter for videreutvikling, både på det profesjonelle plan så vel som det peronlige. Kompetanseutviklingen er viktig for at selskapet hele tiden kan være på forkant med utviklingen innenfor kraftbransjen, og er samtidig med til å sikre forbrukerne de aller beste avtalene. Hos GNP Energy gjøres alt som gjøres kan for å kunne tilby forbrukerne de laveste strømprisene som overhodet er mulig.

GNP Energy for private
Det finnes fire forskjellige pakker for private, og alle er tilpasset forskjellige behov. Som privat kan du velge mellom Leilighetspakka, Huspakka, Hyttepakka og Folkepakka.

Hvis du velger Leilighetspakka, så vet du hele tiden hva du har å rutte med etter at utgiftene for strøm er betalt. Pakken gir deg full kontroll, og inkluderer et årlig strømforbruk på 12 000kWh.

Hvis du har behov for mer strøm, så kan du velge Huspakka med et inkludert forbruk på hele 25 000 kWh. Motsatt kan du gå ned i kilowattimer, og bestille Hyttepakka med et årlig forbruk på 10 000kWh. Her er det dessuten ingen bindingstid, hvis ikke annet er avtalt.
En annen avtale som ikke har bindingstid, er Folkepakka. Dette er en strømavtale som demper prissvingningene og samtidig unngår pristoppene. Pakken gir deg strøm til forvaltningspris.

GNP Energy for bedrifter
Som bedrift kan du velge mellom flere forskjellige avtaler. En av dem er Flytende pris. Her er det ingen bindingstid, og avtalen følger svingningene på markedet. Det er heller ingen bindingstid på Marked-avtalen. Denne avtalen følger den månedlige spotprisen.

Hvis du vil unngå ubehagelige overraskelser, så kan du velge Handelspakka. Med denne avtalen får du strøm til forvaltningspris med en garantipris de første 3 månedene.

Optimal-pakken er den siste, og er en avtale som skreddersys til deg og din bedrift. Du får strøm til forvaltningspris og en avtaletid som gjør prisen forutsigbar. Dessuten har avtalen et pristak som fjerner pristoppene.

Hvis du gjerne vil se en presentasjon av bedriften, så gå på YouTube og besøk GNP Energy her.

Pixabay.com

*Denne artikkelen er sponset innhold fra GNP Energy.