Foto: Therese Wangberg

Det legendariske thrash metal-bandet Testament, favorittene The Dogs og nyfødte Combos kommer til Marinen! Thrash-bautaen Testament regnes ofte som den femte etter the «Big Four», og med millionervis av solgte album bak seg tar de altså nå turen til oss i Pstereo for gi en thrashleksjon av de sjeldne! The Dogs, anført av Kristopher Schau, bjeffer sintere enn noen gang før, og har solgt ut Byscenen to ganger på under et år. De har blitt en skikkelig Trondheimsfavoritt, men aldri tidligere spilt på Pstereo. Combos gjorde en sensasjonelt bra debutkonsert under Trondheim Calling for en snau uke siden, og det er ikke ofte at vi booker et band to minutter etter endt show.


Testament (US)
Thrash-bautaen Testament nevnes ofte i samme åndedrag som «Big Four»-kobbelet Metallica, Slayer, Megadeth og Anthrax, og innehar uformell status som en utvidet del av den legendariske trash-kvadrupelalliansen.
Berkeley, California-kvintetten har holdt trashtannhjulene gående siden 1983, og har gjennom en karriere på nesten 40 år gitt ut elleve fullengdere, fire liveskiver, et par EP-er og en god neve samlealbum. Bandet har solgt rundt 14 millioner album verden over, og anses som et av de mest populære trashmetallbandene fra åttitallet – en statusbetegnelse som fremdeles lever videre den dag i dag.

På Pstereo kan vi love en thrashleksjon av de sjeldne når ringrevene i Testament entrer scenen for en heidundrende og frenetisk metallgig av de sjeldne.


The Dogs
Landets mest hardtarbeidende rockeband, The Dogs, slapp ogsaå i 2019 et nytt album - deres syvende album! Frontmann, Kristopher Schau, legger vekt på at dette er lyden av et band som jobber hardt for å ikke forandre seg.

– Først og fremst haåper jeg bare at vi fremdeles laåter som oss sjøl. Det er dette soundet og denne type låter vi liker, og gudskjelov det det folka som kommer for å se oss også liker, så progresjon og «kunstnerisk utvikling» får dere oppsøke annensteds. Som musikkfan er forandring DET verste jeg veit om fra band jeg liker, så den fella er det viktig å ikke dette ned i. Vi vil bare lage best mulig musikk innenfor vårt eget univers, og det synes vi at vi har klart igjen, sier han.


C o m b o s
Combos stakk hodet sitt tilsynelatende frem fra intet da de på tampen av året i fjor debuterte med låta «Cookies and Crack». Den allerede famøse Trondheims-scenen fikk et nytt og sterkt tilskudd, og når de nå kicker i gang 2019 med å slippe sin selvtitulerte debut-EP, tyder alt på at Combos er kommet for å bli.