Live Nation Entertainment, verdens ledende underholdningsselskap, kunngjorde i dag at de ervervet en majoritetsandel i den norske rock- og metalfestivalen Tons of Rock.

Festivalen så sitt lys i 2013- og har siden vokst seg til å bli en av de ledende festivalene i Norge. Tons of Rock har blitt en nasjonal institusjon som lokker til seg rock- og metalfans fra hele verden. I 2018 ble Tons of Rock også kåret til Årets festival i Norge.

Etter at festivalen sikret seg SLAYER som headliner på deres første festival i 2014, har Live Nation Norge og Tons of Rock jobbet tett sammen. Sammen har de blant annet fått Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Ghost, Five Finger Death Punch og en rekke internasjonale stjerner til Norge.

-Vi har jobbet med Tons of Rock helt fra starten av, og er veldig glade for at vi nå har sikret oss en felles fremtid sammen. Teamet bak festivalen har demonstrert et fantastisk engasjement både til det musikalske og for publikummet sitt, sier Martin Nielsen, head promotor of Live Nation Norway.


I 2019 blir festivalen enda større, da festivalen i fjor besluttet å flytte fra Halden og til Oslo og Ekeberg. En beslutning som vil gi fansen enda flere og episke konserter. Billettsalget har overgått alt av tidligere salg, takket være headlinere som KISS, Volbeat og Def Leppard.

Vi er klare for å ta det neste steget for Tons of Rock sin reise, og med årets line- up snakker festivalen for seg selv, sier festivalsjef- og en av grunnleggerne av festivalen, Jarle Kvåle, og legger til: Etter fem suksessfulle år i Halden så vi potensiale for en videre vekst. Vi fant den perfekte arenaen på Ekebergsletta i Oslo, og ønsket oss en strategisk partner som kan hjelpe oss til å nettopp å vokse. Svaret var krystallklart: Live Nation Norge.

Foto: Jen Rosenstein