Dette melder flere medier i kveld. Noen formell bekreftelse har ikke kommet, men Talk Talk-bassist Paul Webb skriver om sin bandkamerat på Facebook:



Dødsårsaken er foreløpig ikke ikke kjent.

Talk Talk var et britisk band som var aktive fra 1981 til 1991.
Bandet startet som en kvartett med Mark Hollis (vokalist), Simon Brenner (keyboard), Lee Harris (trommesett|slagverk) og Paul Webb (bassgitar). De begynte innen new wave og synthpop, og ble ofte sammenlignet med Duran Duran, som de delte både produsent og plateselskap med. De ga ut en selvtitulert EP i 1982, som ble utvidet til studioalbumet med tittel: The Party's Over.

De lå på UK Top 40 listen med singlene Talk Talk & Today, begge produsert av Thurston (som også hadde produsert hits for Duran Duran & Howard Jones). Brenner forlot bandet etter singlen My Foolish Friend fra 1983. Tim Friese-Greene kom så inn som keyboardist, men var ikke et offisielt medlem av bandet. Han deltok aldri på konserter med bandet. Talk Talk spilte sin siste konsert i 1986.



Bandet fikk internasjonal suksess (spesielt i Europa) i 1984/1985 med albumet It's My Life. Albumet ga hitsinglene Such a Shame og It's My Life som er tittelsporet fra albumet. I 1986 kom The Colour of Spring, og bandet hadde nå forlatt new wave stilen. Albumet ble deres største studioalbum-suksess i Storbritannia, og kom også på listene i Europa. Singlen Life's What You Make It kom på 16.-plass i Storbritannia.
Spirit of Eden (1988) og Laughing Stock (1991) er begge album som har inspirert flere generasjoner av musikere og i stor grad fant opp hele postrock-sjangeren.

No Doubt hadde en hit med låten «It's My Life» i 2003.