Foto: Petroleum Records

«A Different Kind of Human» er AURORAs tredje album og er del to av det kritikerroste albumet «Infections of A Different Kind – Step 1» som ble sluppet som en overraskelse høsten 2018. «A Different Kind Of Human-Step 2», som kommer 7. juni, fokuserer på miljøkrisen og konsekvensene av den tøylesløse individualismen vi ser i dagens samfunn. Dette er nok et stort, imponerende og konseptuelt skritt fremover, og albumet viser at AURORA er en kreativ kraft å regne med. Det faktum at hun har over 500 millioner streams på Spotify og Apple Music bekrefter bare dette.

LES OGSÅ: Stort intervju med AURORA: - Dette blir min første store norgesturné

AURORA slapp singelen «Animal» tidligere i år, og videoen har allerede blitt sett 1,6 millioner ganger.

Nå gir hun ut «The Seed», en låt som omhandler giftige elver, felte trær og som er basert på et gammelt utsagn fra amerikanske urfolk som lyder “you cannot eat money, oh no”.

«Jeg er veldig glad i naturen og ville lage noe som ville gjøre miljøbevissthet vakkert. «The Seed» er et lite kamprop som jeg og de som synger den med meg vil synge for moder jord. Den handler om at vi alle må ofre litt for å redde noe mye større og viktigere enn oss selv» sier AURORA.AURORA ville at dette albumet skulle være mer eksplosivt enn hennes tidligere utgivelser, at det skulle representere hvordan livet hennes har forandret seg de siste to årene.

Med «A Different Kind of Human», har AURORA skapt noe sjeldent: et mer polert lydbilde, men med flere følelser og mer modenhet.


Tracklist :

The River
Animal
Dance On The Moon
Daydreamer
Hunger
Soulless Creatures
In Bottles
A Different Kind Of Human
Apple Tree
The Seed
Mothership