Tromsøbandet Hollow Hearts slipper i høst sitt tredje album på halvannet år og 31. mai kommer den første smakebiten «I’ve Got Hope». Låta «I’ve Got Hope» er deilig americana fra nord, og fortsetter på historien om Annabelle og Peter som startet på bandets debutalbum fra 2018. Både låta og det kommende albumet handler om å ha håp om at verden blir bedre og i disse dager med skolestreiker, krav om erklæring av klimakrise og motstand mot gruvedumping og oljeboring, er det virkelig noe som trengs - håp.

- Vi har brukt de siste tre årene på å skrive historien on Annabelle og Peter, og nå har vi gjort ferdig det siste kapitlet. I fortellingen er det nære menneskelige relasjoner som er den røde tråden - den forteller om et livslangt forhold som viser hvor komplisert kjærligheten kan være, forteller bandet til Musikknyheter.no

- Det er ikke til å unngå å la samfunnet i dag påvirke kreativiteten litt. På «Annabelle» var det låta «The Line» som ble skrevet som et skråblikk på verdenspolitikken vi befinner oss i, mens på «Peter» er det «I’ve Got Hope» klima og miljø som er tema.

Vi har alle et ansvar for å ta vare på planeten vår - og hvis vi tar dette på alvor fins det kanskje håp om en renere verden, avslutter de.