Norske SOFIA ble først hørt på Grammy-nominerte Coucheron sin singel Loud som feature-artist, sanger og låtskriver. Låten fikk internasjonal oppmerksomhet via Clash Magazine og ble spilt på radio i både USA og Tyskland.

I fjor returnerte den talentfulle artisten med singlene Fake It og Follow You som igjen skapte stor oppmerksomhet blant tastemakers verden over. Låtene ble også brukt i NRK-serien ”Lovleg”.

Nå er hun klar med sin nye singel Hollow, produsert av artist og produsent JNS aka Thomas Jones. SOFIA forklarer at hennes største ønske er å kunne bety noe for folk med musikken sin, og at tekst er særlig viktig for henne.
- Hollow handler om at vi menneske ofte har ein tendens til å fokusere på det overfladiske og streve for å oppretthalde ein bra fasade, og feilaktig tru at dette vil bære oss gjennom livet. Det eigentleg interessante er jo det djupe, det ekte, det som er under overflata. Hjertet lengtar etter næring, sjela vil ha omsorg. Har vi litt mindre fokus på det overfladiske, vil vi kanskje kjenne oss meir heile, forteller SOFIA til Musikknyheter.no.

- Låta blei til ved at produsent Thomas Jones spelte eit riff på synth som eg digga skikkelig! Melodien og vokalen kom heilt naturlig vidare, og også teksten, men den måtte eg jobbe litt meir med. Veldig kjekt å jobbe med Thomas!

- Hvilke planer har du nå fremover?

- Planane framover er å lage og spele inn og gje ut meir musikk. Eg gleder meg mykje til spelejobbar og konsertar i sommar og neste år!