Det tyske bandet Rammstein melder via en teaser-video på sosiale medier at de kommer til Trondheim i 2020. Det industrielle metalbandet har solgt mer enn 16 millioner album. Det er ikke kjent hvor konserten skal arrangeres, men etter bildet å dømme er ikke Granåsen helt umulig..





Men tyskerne kommer også til Norge allerede i sommer.

18. august 2019 tar legendariske Rammstein med seg den største sceneproduksjonen vi noen gang har sett til et spektakulært show på Ullevaal Stadion!

Da Rammstein solgte ut Valhall i 2012 kalte Dagbladet det for «det komplette galehus, men utført med en slik eleganse og presisjon at det er bare å ta av seg hatten». Nå er de igjen klare for Norge og denne gangen med et flunkende nytt album og en enda større sceneproduksjon.

De sparte ikke på kruttet da og kommer neppe til å gjøre det nå.

“Jeg har jobbet med konserter i Norge siden 80-tallet og kan med sikkerhet si at dette kommer til å bli en av de største sceneproduksjonene som noen gang har kommet til landet. Over 60 lastebiler med utstyr og 200 mennesker vil være i Rammstein-følget for å få på plass dette showet.“ – Terje Haakonsen, Produksjonsleder i UpStage

Bandet ble dannet i Berlin i 1994 og består av vokalist Till Lindemann, gitarist Richard Kruspe og Paul Landers, keyboardist Flake Lorenz, bassist Oliver Riedel og trommis Christoph Schneider. Det tyske alternative metalbandet, tilhørende sjangeren Neue Deutsche Härte, har gitt ut seks studioalbum, to livealbum og fire videoalbum.

Konserten i Oslo er utsolgt.