Pål Angelskår var vokalist og låtskriver i Minor Majority, som oppnådde godt platesalg og flere radiohits fram til oppløsningen i 2010. Et av medlemmene, Andreas Berzcelly, er medprodusent på Angelskårs første soloplate, som bare varer en halvtime.

Heftet i cd-utgaven er dessverre for stort for plastcoveret, slik at det blir fliset opp hver gang man setter det inn. Derfor anbefaler jeg folk å kjøpe vinylutgaven, der de ti låtene har en annen rekkefølge.

Første låt, Follow Me, er Minor Majority opp ad dage, komplett med kvinnelig harmonivokal à la Karen Jo Fields. Her er det Monica Blomeid som synger. Ellers er platas faste korist Lise Sørensen, som også spiller cello her.

Jeg liker godt den folkeviseaktige I Can't Make Out The Distance,som har smakfull trompet. En annen sang som skiller seg ut fordi den ikke ligner på Minor Majority, er James Gandolfini, som handler om skuespilleren som spiller hovedrollen i Sopranos. Den har et lekkert arrangement, rolig vers og hardtslående refreng.

Også instrumentalen From The Desk Of Dr. Melfi er oppkalt etter en rollefigur i Sopranos. Albumets høydepunkt er den smektende og originale Shut The Door Behind You, som har en herlig fiolinsolo. Nesten like bra er Sad Kids And Nobody Knows, der vi får postpønk-aktige gitarriff og mektige orgeltoner.

Follow Me er et godt album der Pål Angelskår delvis våger å gå nye veier. Han kunne godt vært mer rocka, som på utblåsningen Your Home, og noen ballader er anonyme, men plata preges uansett av et varmt lydbilde som det er godt å lytte til. Minor Majority-fansen vil ikke bli skuffet!