Siden Urørtfinalen i januar, hvor han vant, har unge Paskalev turnert over store deler av landet og opparbeidet seg et solid liverykte med sine få, men utrolig catchy låter. Med Jonas Alaska og Billie Van i bandet kan det ikke gå feil, og festivalsommeren nøt godt av denne trioen.

EPen består av fire låter; gjennombruddslåten som sikret han seier som Urørtvinner I Spy, den utrolig fengende Bond-aktige låta Jive Babe og to relativt nye låter; I Remember You og Jailhouse Talk. Begge er kjente fra før av de de har vær eksponert for konsertpublikummet over lang tid. Men det er fryktelig deilig å endelig få dem i fysisk format og kan snurre dem på platespilleren. Det er vanskelig å si noe om låter som alle kjenner fra før av; men I Spy er fortsatt en vannvittig sukkerbit av en låt, og det er få norske låter som svinger like mye som Jive Babe. Med disse to låtene på en 4-låts EP er suksessen allerede sikret.

I Remember You går noe langsommere med en tung bluesbass før den tar seg opp i tempo; Paskalevs markante vokal blir ledsaget av koring som er blitt et varemerke for hans låter. Jailhouse Talk blir også dratt igang med en tung bass, like catchy som sine forgjengere og nok en indieperle fra ålesunderen. Paskalev markerer seg som en knallsterk låtskriver med et sjeldent teft for fengende indiepoplåter med tydelig country- og bluesrock inspirerte tendenser. Låtene blir styrket av en genial bruk av virkemidler som koring, klapping og vokalpartier som klistrer seg i hjernebarken. Albumet hans, som er ventet nærmere nyåret knyttes det store forventninger til. Det blir nok vanskelig for ham å levere like solide låter, men jeg har trua!