Alfred Hall fikk i fjor mye oppmerksomhet på radio med låtene Safe & Sound og So Bright. Nå er Drammensduoen, som består av Hans Thomas Kiær og Bjørn Tveit ute med debutalbumet Wilderness. Her har duoen bevart sitt behagelige og fengende uttrykk, og tar oss med på en reise vi egentlig ikke vil dra hjem fra.

Det er ikke vanskelig å høre at Alfred Hall har hentet mye av sin musikalske inspirasjon fra nåtidens pop/elektronica-bølge, men at duoen har skapt sitt eget velproduserte sound er det ingen tvil om. Med kreative og melodiøse låter som Foreign Coast og Someplace Beautiful på den ene siden, har vi Wild At Heart på den andre som er en vakker og mer nedtonet låt. Kjedelig blir det ikke.

Alfred Hall serverer den ene drømme-seg-bort-låta etter den andre med sin kreative bruk av harmonier og sin behagelige falsettvokal. Sammen danner de et svevende univers av behagelig og fengende pop som er imponerende på de to årene siden oppstarten.

Alt i alt er Wilderness et album det oser perfeksjonisme og spilleglede av, og det er lite som tyder på at dette er det siste vi vil høre fra Alfred Hall.