De to unge søstrene i Larkin Poe var tidligere med i den bluegrass-inspirerte trioen The Lovell Sisters. Duoen har gitt ut noen ep-er og turnert en del i Norge, uten å få særlig suksess.

Sammen med Thom Hell har de spilt inn et album i Ocean Sound-studioet på Giske på Sunnmøre. Han og Rebecca Lovell synger alle de ti låtene, men sjelden sammen. Megan Lovell korer og spiller dobro (eller som det heter her: resonator guitar). Dobrosoundet og varme vokalharmonier preger hele The Sound of the Ocean Sound.

Rebeccas I Belong To Love er en sterk åpning, men enda bedre er den Fleetwood Mac-aktige duetten P.S. I Love You, der Thom Hell også får brukt sin fantastiske falsett. Også den fengende Leave er av meget høy kvalitet.

Høydepunktet er Thom Hells Missing Home, som kunne gått rett inn på hans tre forrige soloplater. Faktisk vil jeg påstå at dette er en av hans beste sanger gjennom tidene. Han spiller mandolin på avslutningslåta Widow's Walk, som kombinert med dobroen får et bluegrasspreg.

The Sound of the Ocean Sound. har også noen få anonyme låter, men totalen er sterk. Plata anbefales alle med sans for Thom Hell og andre artister som produsenten Audun Borrmann har hjulpet før, f.eks. Marit Larsen. Dette er vakker og harmonisk popmusikk, utstyrt med et flott cover som står i stil med platetittelen.