I 1974 slo ABBA gjennom i hele verden med Waterloo, takket være Grand Prix-seieren. Også deres 2. album het det. Men det er ujevnt, og i coverheftet uttaler låtskriverne Benny Andersson og Björn Ulvaeus at de misliker tre av sangene! En av dem er den eneste Benny sang i ABBA: Suzy-hang-around.

Men Waterloo inneholder også noen godbiter, som Dance (While The Music Still Goes On) og singlene Hasta Mañana og Honey Honey. Men sistnevnte greide ikke å følge opp suksessen til Waterloo. Ikke engang i Norge, hvor albumet var en kjempesuksess, og hvor Ring Ring hadde vært en stor hit i 1973.

Bonuskuttene på cd-en består av Waterloo i svensk-, tysk- og spanskspråklige versjoner, alternative mikser av Waterloo og Ring Ring samt en spansk Hasta Mañana.

Dvd-en har hele 9 tv-opptak med Waterloo. Låta blir mimet i tv-showene (inkludert et østtysk!) og sunget live i Grand Prix-finalene i Sverige og Brighton. Artig å se ABBA i "green room" under stemmeopptellingen. Vi får også et intervju med Frida og tekstforfatter (og manager) Stikkan Anderson, samt et lysbildeshow som viser singlecovere fra hele verden. Coverheftet har glimrende liner notes, platecovere og skuffende få bilder.