George Harrison var den første i The Beatles som gikk solo. I 1968 ga han ut sin indiskinspirerte musikk til den psykedeliske filmen Wonderwall på bandets eget plateselskap Apple Records. Wonderwall Music har fått tre interessante bonuskutt: In The First Place (framført av Liverpool-gruppa Remo Four), den indiske ragaen Almost Shankara og en alternativ tagning av The Inner Light uten vokal. Sistnevnte ble som kjent utgitt som b-side på Beatles-singlen Lady Madonna. Den britisk-indiske musikeren Nitin Sawhney skriver litt om albumet i coverheftet.

The Apple Years 1968-75 er en meget lekker boks som har samme design og fasong som den første Harrison-boksen: The Dark Horse Years 1976-1992 fra 2004. Album nummer 2 er det instrumentale Electronic Sound (1969), som lever opp til tittelen: Harrison eksperimenterer med en Moog-synthesizer og lager atonal musikk som få liker i dag. Men det fins et unntak: Tom Rowlands fra The Chemical Brothers skryter av det i coverheftet. Som med forgjengeren har Beatles-ekspert Kevin Howlett skrevet glimrende liner notes i et coverhefte som er spekket med sjeldne bilder og memorabilia. Artig at sønnen Dhani Harrison gjenforteller farens forklaring på coverbildet som han malte selv.

Harrisons mesterverk er trippelalbumet All Things Must Pass (1970), som ble produsert av Phil Spector. Det er skyhøy standard på låtene på side 1-4, som bl.a. teller hiten My Sweet Lord. Dessverre består side 5 og 6 av jamming. Albumet ble remastret og delvis remikset av Harrison selv i 2000, og her får vi de samme fem bonuskuttene, som er meget bra. Men denne remasteren er basert på originalmiksen. Dobbelt-cd-en har dessverre ikke nye liner notes, men gjengir iallfall tekstene samt plakaten som fulgte med originalen.

Living In The Material World (1973) er et vakkert popalbum med mange ballader der tekstene tidvis er religiøse. Her får vi de to bonuskuttene som var på remasteren fra 2006, samt singlehiten Bangla Desh. Dessverre blir vi avspist med en kortversjon av coverheftet fra 2006-utgivelsen.

Dark Horse (1974) er et ujevnt album, delvis preget av at Harrison ødela stemmen som en følge av sin livsstil. Han synger hest på bl.a. tittelsangen, som ble en stor hit. Bonuskuttene er en tidligversjon av denne, samt ei b-side. Coverheftet har noen fantastiske illustrasjoner. Tekstene er preget av skilsmissen fra Pattie og av at han har møtt kvinnen som skulle bli hans nye kone: Olivia.

Extra Texture (Read All About It) (1975) er et kjedelig album med få andre høydepunkt enn singlen You. Det ruglete coveret fra lp-en er heldigvis blitt gjengitt på cd-en. Eneste bonuskutt er en 1992-versjon av This Guitar (Can't Keep From Crying).

Boksen har også en dvd som nok vil skuffe samlerne. Nesten alt innholdet er nemlig hentet fra 2000- og 2006-utgavene av All Things Must Pass og Living In The Material World. Eneste nytt er en musikkvideo, en reklamefilm og en 7 minutters minidokumentar. Men dette oppveies av coverheftet i stive permer som har flotte bilder på glanset papir og strålende liner notes om George Harrisons Apple-periode.