Dersom man tar en god dose Billy Talent, blander det med en like god dose Muse, sper til med litt Incubus og My Chemical Romance så nærmer man seg det musikalske bildet som Inglow presenterer på debutalbumet Till Deaf Do Us Part. Det er med andre ord ikke småsaker man snakker om her. For blandingen av rock, hardrock og punk som Inglow spiller har ført til et jevnt og spennende album, med gode og fengende låter som blir sittende igjen i hodet etter endt lytting, spesielt de sju første låtene. Dessverre klarer ikke de tre siste låtene å ta tak i meg like mye, selv om det i utgangspunktet er gode låter.

Det hele sparkes i gang med ”Dangertainment, en låt som tydelig viser at inspirasjonskildene er Muse og Billy Talent, men som også har litt av den typiske bass-sounden til Korn over seg. Videre fortsetter Inglow med rocka låter som ”Here We Go” og førstesingelen ”Not For Sale”. Sistnevnte låt er absolutt ett av platens høydepunkt, sammen med platens kuleste låt ”Between The Lines” og den litt roligere låten ”Die To Be Another”. Men etter ”Between The Lines” synker kvalitet på låtene noen hakk, hvor ”Monstrum” og ”Cure Evil With Evil” viser seg som platens svakeste låter.

Selv om avslutningen på albumet er litt svakere enn begynnelsen, så finner man likevel mange meget gode låter på Till Deaf Do Us Part. For Inglow viser med denne utgivelsen at de behersker alternativrock-sjangeren fullt ut, og man skal ikke se bort ifra at Till Deaf Do Us Part er begynnelsen på noe stort.

7/10

Inglows offisielle hjemmeside

Inglow på Myspace