The Cool Kids er for de som ikke vet en hip hop duo fra USA, fra henholdsvis Detroit og Chicago. Medlemmene er Antoine Reed aka Mikey Rocks og Evan Ingersoll aka Chuck Inglish. Selv om de har vært aktive i kun ca 2 år har de fått en massiv oppmerksomhet, spesielt gjennom sin MySpace side og ikke minst fordi de lager knallbra musikk. Cool Kids har også rukket å være 2 ganger i Norge allerede, en gang på Blå i Oslo tidligere i år, og ikke minst spilte de på hovedscenen på Hovefestivalen under åpningsdagen:
Anmeldelse fra Hove

Gruppa ga også ut Totally Flossed Out i fjor, og halvparten av låtene fra The Bake Sale stammer faktisk fra samme skive. Låtene har fått en liten forbedring i form av produksjon, men thats it. Man skulle nesten tro at Cool Kids gir ut denne EP’n kun for å være sikker på at alle har fått med seg navnet deres.

Det finnes også nytt materiale i form av de fem låtene ”One Two”, ”What It Is”, ”Basement Party”, ”Jingling”, og ”What Up Man”. Flere av disse låtene opprådde de også med på Hove, så for de som vil oppdatere seg vet man hva man må anskaffe seg. Av de nye låtene er det også for så vidt ”Jingling” og ”What Up Man” som står best frem. Spesielt sistnevnte som har en sinnsyk produksjon, der alle lydene er laget med kjeften. Som for eksempel består beaten av utrykk som ”Bass” og ”Clap”. Originalt og kult.

Har man ikke fått med seg skiva fra i fjor er denne en fin investering, der man får både i pose i sekk i form av det beste fra Totally Flossed Out og mye nytt snacks. De er frekke, smarte og lager rå beats, samtidig som de kjører en tight flow med fin rytme. Dette er ikke akkurat noe verdensnyhet, men for guds skyld sjekk ut Cool Kids!

8/10

The Cool Kids på MySpace