Marshall Mathers har virkelig tatt denne kloden med storm siden vi ble introdusert for han i 1999 med ”My Name Is”, Dr. Dre sitt nye vidunderbarn. Nå har han for alvor skaffet seg et navn for seg selv, og gudfaren Dre fortsatt står bak spakene. Han har gjemt seg fra søkelyset i flere år og gir ut et album som tar opp tråden rundt pillebruk.

Det er mye av det samme som hver gang han gir en skive, to singler som slippes i forkant. ”We Made You”, blant annet, der han på nytt får lage en morsom video og disse et knippe kjendiser. Åpningssporet er et skit med selveste McNulty fra The Wire i en av rollene, moro. Det er egentlig moro som beskriver mye av Relapse. Eminem leker seg på dystre beats produsert av Dr. Dre, og sniker inn masse ironi, banneord og tema som hyler etter ”parental advisory” label. Vanskelig å skjønne egentlig hva han ønsker med musikken sin, spesielt når han rapper med lys og fjollete stemme på flere av låtene. Har han virkelig sluttet med piller kan man spørre seg? (spøk)

En ting som er blodig sikkert at han elsker å være tilbake i rampelyset og omtrent alle låtene introduserer et snev rundt dette med at han har vært borte. Selvopptatt, ja, kanskje en smule. Kidsa elsker at han er tilbake i hvert fall, og suger til seg skitne tekster lagt over fengende beats. Det er en del bra spor, men skiva er alt for lang og inneholder for mye tull rett og slett. Undertegnende blir ikke klok på dette albumet i hvert fall, og vil vel heller aldri han 100 % seriøst. En ting er helt sikkert, dette albumet vil bli spilt hyppig på en radio eller et vorspiel i nærheten av deg i hele sommer, spesielt hvis du er 19 år gammel.

Enjoy

6/10

Ok, han skal ha litt creds for at han har med hun fra Sarah Palin pornofilmen...den burde sees forresten:Pilleknaskerens hjemmeside