Arne Skagen, aka Captain Poon har vært i Tyskland igjen og spilt inn skive nummer to. Bloodlights oppstod i ruinene etter Gluecifer og har siden debutskiva i 2007 spilt drøssevis av gigs rundt om i verden. Det helt store breaket har alikevel latt vente på seg og etter å ha hørt "Simple Pleasures" spørs det nok om det ikke forblir på den måten.

Den første låta; "Blasted" sparker i gang plata på en vellykka måte. En tøff rockelåt som skrur forventningene høyere enn strengt tatt nødvendig. For utover er det ikke all verdens å hoppe i taket for. Mye plain rock som ikke fester seg nevneverdig og noen ordentlig sviskete ballader de godt kunne spart seg. Tittelsporet "Simple Pleasures" er prakteksemplet på dette. En låt som fremstår som uinspirerende, eklektisk og langt på overtid. Har du blitt gammel Arne? Orker ikke så mye bråk lenger?

Bloodlights hadde mer å komme med på forrige skiva, ingen tvil om det. For i en allerede utspilt, for ikke å si utvaska sjanger må det mere til for å engasjere. Noen drivende partier kan spores her og der, men det holder ikke til noen pallplassering. Det blir for kjedelig, for uthørt, ja rett og slett for koselig. En skive øremerka for ukritiske fans av gammal Skandia-rock.
Bloodlights.com
Bloodlights Myspace