Etter snaue to års fartstid og sjutommeren "Knarkskog" på samvittigheten albumdebuterer Okkultokrati med plata "No Light For Mass". Oslobasert, forbanna og utgitt på Fysisk Format er en passende beskrivelse av denne gjengen som ønsker å røske deg ut av sofaen og ned i kjellern, langt under bakkenivå. For det er både møkkete og mørkt det Okkultokrati formidler.

En svulstig blanding av death metal og punk. Aura Noir gone death, på en måte. Og Entombed! Det er mye Entombed i det. Taktfast, hissig og nekro. En vokal som både skrikes, growles og spys ut til et solid komp. Ikke den helt store variasjonen i låtene, men udelt tøft! Kan tenke meg at dette her svinger live.

Okkultokrati består blant annet av medlemmer fra Haust og Hombre Malo. Uttrykket er destruktivt og mørkt, men samtidig up-tempo og "rocka". Plenty av vreng på både gittar og bass og en stemningsfull og intens vokal som drar deg med nedover, dypere. En passende produksjon uten for mye vås. Rett fram, rett fra levra. Upretensiøst, men med personlighet. Høres ut som noe for deg? Sjekk ut!
Okkultokrati-space