Albumaktuelle Graveyard drar på høstturné i Sverige og Norge, og spiller på Rockefeller 8. november! De har gjort stor suksess både i og utenfor Skandinavia, tidligere i år var de på en omfattende USA-turné, og de har gjort supportjobber for blant andre Mötorhead, Clutch og Iron Maiden. Bandet platedebuterte med ”Graveyard” i 2007, og fulgte opp med den svært kritikerroste ”Hisingen Blues” i 2011, som de vant både P3 Guld og Grammis for. I dag slippes deres tredje album ”Lights Out”.

Musikknyheter.no ga Graveyards konsert på Øya i fjor 9/10 og vår anmelder Cato Olastuen skrev følgende:

"Svenske Graveyard spiller musikk som om vi fortsatt var stuck i 70-tallet. Heftig bluesrock á la Led Zeppelin. Langt hår og trange bukser. Tunge riff og heftige gitarsoloer.

Fra start til slutt var dette en maktdemonstasjon på hvordan ekte rock skal spilles, og låtene holder også et så høyt nivå at det skal spilles dårlig for å trå feil. Her var det ingen feiltråkk, og hele Klubbteltet var fylt med testosteron og mannesvette. Oss korthårede fikk for en stakket stund innbilt oss at vi hadde lange lokker vi også, slik at var taktfaste banging fikk bedre effekt."

GRAVEYARD - Endless Night (Official Premiere) from Classic Rock Magazine on Vimeo.