Debutsingelen fra Jenny Moe, Mon Capitaine, har fått Til grunn for videoen ligger litt av en historie.

"Hadde det ikke vært for at jeg kan se videoen nå, ville jeg trodd det hele var en vanvittig drøm"

Dette forteller debutartist Jenny Moe om musikkvideoeventyret i Dubai og crowdfundingen som gjorde det mulig. Det var i mars i år at brumunddalsjenta i løpet av 24 dager crowdfundet 10.600 euro, for å realisere sin største drøm: En musikkvideo til tittelsporet Mon Capitaine, med hester i ørkenen.

"Fra jeg skrev låta har jeg alltid sett for meg ørken, varme og hester for det er det låta dreier seg om: å jobbe hardt i harde landskap, og virkelig bruke dine egne hestekrefter for å nå dit du vil - og at det er mulig".

Og mulig ble ble det: Mediegiganten Attitude Enterprises i De forente arabiske emirater, fallt pladask for låta og dens budskap, og tilbød platedebuterende Moe å realisere drømmevideoen, non profit. Med et kjempecrew på nær 30 mennesker, rigger, lastebiler, stylister og hester, ble musikkvideoen en realitet 20 april, i en 22-timer lang shoot på 4 forskjellige locations rundt Dubai, der Miss World Australia 2012 dukket opp for å lage en behind the scenes.

"Hele opplegget, fra vi gikk gjennom storyboardet i toppen av Burj Khalifa (verdens høyeste bygg) dagen før shooten, til å møte det imponerende store og dyktige crewet kl 05 på morgenen, med Dubai skyline glinsende i den tidlige ørkensola, til hele arbeidsøkten og resultatet nå i etterkant, har vært overveldende og enormt rått." forteller Moe nesten vantro.

"At slikt er mulig er akkurat det låta handler om, så at det har skjedd her helt ufattelig inspirerende".




Her er bakomfilmen til videoen:



Bakomfilmen til videoen kan du se her