The Northern Lies byr på kebab og fengende folkrock i sin flunkende nye musikkvideo. Nå skal bandet på turné til Tyskland.

Tromsø-trioens debutalbum «Midnight Medicine», produsert av Håkon Gebhardt, kom ut på Lunheim Grammofon/Big Dipper i november 2013, og fikk svært god mottakelse blant norske anmeldere, med terningkast 5 fra blant andre Dagbladet, Nordlys, Stavanger Aftenblad og Avisa Nordland.

Nå slippes låten «Go Out With Me Tonight» med egen musikkvideo. Singelen er en kjapp og fengende feelgood-låt, som skiller seg fra bandets to første singler, som har vært av det mer melankolske slaget.

- Låten er en av de første vi lagde, og vi har faktisk spilt den på alle konsertene våre. Det blir alltid god stemning i lokalet når den kommer mot slutten av settet, og vi håper så klart at folk liker videoen også, sier vokalist Henry Johnsen.

Vokalisten har sin «skuespillerdebut» i musikkvideoen, i rollen som ensom kebabselger uten altfor mange kunder å betjene. Dermed blir det mye tid til å drømme om å bli rockestjerne... Videoen er regissert av Eilif Bremer Landsend, og tatt opp på location i Storgata i Tromsø.

The Northern Lies, som i tillegg til Johnsen består av Anne Nymo Trulsen og Håvard Stangnes, har i vinter vært på turné i landets største byer. Bandet reiser nå til Tyskland på turné for å berede grunnen for lansering av debutalbumet på kontinentet. «Midnight Medicine» blir sluppet på tyske Tonetoaster Records i oktober.

- I Berlin er jo döner kebab en slags uoffisiell nasjonalrett, så vi kan jo ikke tro annet enn at videoen faller i smak der også, sier Henry Johnsen.