Flere av Norges største og viktigste artister innen urban musikk har denne sommeren resirkulert sine gamle slagere i forbindelse med det gjenvinningsfokuserte musikksamarbeidet #ResirkulertLyd. Til nå har fire låter og to musikkvideoer blitt sluppet. Tredje låt ut fra prosjektet var Equicez sin Barnslig 2 som nå følges med en resirkulert musikkvideo.

Gutta har gjenskapt alle locations som er i orginalen, som for eksempel leiligheten til El Axels mor, som er samme leilighet.

Vi tok en prat med Equicez for å å vite mer om både låt og video.

Hva er det feteste med Resirkulert Lyd?

Det at de fikk os til å gjør noe vi aldri engang hadde vurdert å gjøre ellers.

Hvorfor ønsket dere å bidra?

Å spre bevissthet om viktigheten av resirkulering er en ting, men nøkkelen ligger i det at Gunnar (Greve) spurte. Gunnar er lættis..

Aki låter jo jævlig bra på denne låten. Hvorfor valgte dere å ta med ham?

Takker på vegne av karen! Vi er noen sære jævler som bare jobber med folk vi virkelig liker, både som artister og privat. Aki er kamerat.

Hva ønsker dere å fortelle om videoen?

Dersom det ser ut som vi har det kult i videoen skulle dere vært fluer på veggen under filmingen.
Filmcrewet hadde for eksempel ingenting imot å se mamma klappe til meg åtte ganger, til vi fikk den perfekte shoten. All den ufrivillige komikken i leiligheten til Geir, eller å se förortkidsa rane meg og Aki for all godisen «by request»..Equicez for faen!