Inculcado er rockeband fra Fauske (én time unna Bodø). Bandet har sluppet to album, to musikkvideoer og blant annet spilt på to av Nord-Norges største musikkfestivaler (Blåfrost og Parken). I tillegg til det har de blitt anbefalt av Urørt, fått sekser fra en av Norges mest anerkjente musikkritikere (og én femmer) og blitt spilt på både P3 og P1.

Nå er bandet altså i gang med tredjeplata, som kommer ut i løpet av 2015.

- Låten vi har laget musikkvideo til er en av de første vi fant ut skulle tildeles plass på tredjeskiva. Originalt er det en kraftfull rockelåt med røff gitarsound og tunge trommer, men i videoen framføres den unplugged med kassegitarer og visper. Vi valgte Fauske kirke som innspillingssted fordi vi elsker akustikken som er i et kirkerom, i tillegg til at det også ser visuelt bra ut.
På hjemplassen vår har vi gjort en avtale med den lokale kinoen om at videoen skal spilles før alle visningene til den nye Hobbiten-filmen. Det er tøft! Dette er en av mange smakebiter folk kan vente seg opp mot slippet til tredjealbumet, sier Lars-Martin Hunstad til Musikknyheter.no