Det unge bandet EuroTrash definerer seg selv som ”generasjon safe”, og forklarer pop-punken sin slik: ”Ikke alle trenger å glorifisere dop, trygdesnylting og møkkete undikk for å være ekte.” 20. mars 2015 kom bandets første fullengder, «Live Slow, Die Old» på Oslo Ess’ eget plateselskap Hakaslepp Records, og fra før har de EP-en «Hate the Game» som ble utgitt på Astma Records I 2011. EuroTrash slipper i dag video til singelen ”Looking for a Reason. ”
 
EuroTrash er et norsk punkrock-band, dannet på Toten i 2009 av kjernen i bandet: gitarist og vokalist Anders Nordengen, gitarist Haakon Hasli Ødegårdstuen og bassist Petter Veisten, tre greie gutter fra møblerte hjem på Mjøsas vestbredd. Siden den gang har flere av bandmedlemmene vært mye på veien - som crew for mer etablerte band som Oslo Ess, OnklP & De Fjerne Slektningene og Black Debbath. Nå har EuroTrash fått med seg Rune Marius Flåthe Farstad fra Blodig Alvor på trommer, og er klare for å endelig fokusere på sitt eget band og plata Live Slow, Die Old - som har fått legendarisk design av Remi Juliebø / Painbucket.
 
Debutalbumet er spilt inn i selveste Caliban Studios, mikset av Nick Terry (Turbonegro, Rumble in Rhodos, Serena Maneesh) og mastret av Ray Staff (Led Zeppelin, The Clash, Muse). Med seg på laget har de hatt med seg produsent Tomas Dahl (Caddy, Turbonegro) som har stilt opp både bak trommesettet og som musikalsk guru.
 
Første smakebit fra albumet var singelen og tittelsporet «Live Slow, Die Old», som nå er tilgjengelig på alle digitale plattformer. Låta har blitt skrytt opp av brødrene Schau på Kvegpels og fått spilletid i ulike programmer på P3 og P13. Nå er EuroTrash klare med ny singel, nemlig ”Looking for a Reason”, som utgis 13.februar.
Bandet har spilt utallige konserter i Gjøvik/Totenområdet, og blant annet rukket å opptre i Norges største byer som for eksempel John Dee i Oslo og Café 3B i Trondheim, og på Trollrock i 2013.

18 april er det releasekonsert i Oslo på The Crossroad Club.