POLIÇA slipper videoen til den nye singelen «Wedding» fra det kommende albumet ‘United Crushers’, som er ute 4. mars på Mom + Pop / Memphis Industries.

Den mektige og samtidig lekne videoen er inspirert av Sesam Stasjon, med dukker og vokalist Channy Leaneagh som lærer barna om fredelige protester og hvordan en skal oppføre seg rundt politiet. Dette foregår over Weddings pulserende groove som ble kalt «a fierce, grooving monster» av Stereogum. Isaac Gale (Bon Iver, Doomtree) har regissert videoen.

Temaene som blir utforsket på ‘United Crushers’ er politiske og personlige refleksjoner av sosiale ulikheter, lav selvtillit og isolasjon, slum og fattigdom. Til tross for dette mørket, er det elementer av motstand og de undertryktes opprør. Oppfølgeren til 2012s ‘Give You The Ghost’ og 2013s ‘Shulamith’, ‘United Crushers’ er lydmessig deres mest komplekse og mesterlige hittil. På dette albumet utvider firerbanden deres arrangementer, lydbilde og sårbarhet i leveringen av deres signatur synth- og tromme-baserte låter.